CoskunDeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ben Ben Sizden Haber Bekliyorum. Bunları Söyledikten Sonra Bana Demeniz Lazım Değilmiydi. Ben Eft Harici Para Gönderemiyorum Diye. Ayrıca Benim Yapabileceğimi Düşünmüyorsanız Hiç Eklemenize Bile Gerek Yok Neden Ekliyorsunuz Madem Yapacağımı Bilmiyorsanız. İş Yaptırıcak Olsanız Zaten Yaptırırdınız Bankamatik Bir Çok Yerde Var. Gitmeye Üşendiniz Hepsi Bu. İtraderiniz Yoksa İtraderi Olan Bir Arkadaşınızla Konuşur Ona Açtırırdınız Konunuzu Forumda Yeni Olduğunuz İçin Bu Tür Yarışmaları Görmemişsinizdir. İyi Çalışmalar.
Öncelikle Baycan34 yakınen arkadaşım olur. CoskunDeniz adlı arkadaşla ben görüşmüştüm ama neden bu kadar ağladığını anlayamıyorum.
Şansızlık hafta sonuna geldi eft yapsak 2 gün sonra eline geçecek ve %50'sini almadan başlamıyorsun ayrıca bankamatiğe felan da gidecek durumum olmadığından size birşey demedim. Biz seninle 6 ya doğru konuşmuşuz konuyu ise 12de açılmış arada 6 saat var sen bu süre zarfında bana hiç durum hakkında soru sordun mu? Sizi bekliyorum felan gibisinden birşey söyledin mi? O konuşmadan sonra birşey söylemedin niye bu kadar ağlıyorsun kardeşim 6 saatde 10'larca müşterimi kaçırdın ne oldu ? Zararın ne ise pm at ödeyelim bir banner yapılacak konunun içine etmişsiniz!