moodhoost önceki yazılarımda sadecehosting kendisini haklı görüyorsa bana dava açabilir demiştim şahsen sadecehostingin bana dava açmasından hiç çekinmiyorum, konuyu açtığım yer hosting şikayet bölümü forumu kirlettiğim falan yok, ayrıca burada bir fimayı temsil ediyorsunuz sanırım insanlara özürlü insan deme hakkını veya mcse diplomanla oyna diyerek birazda müşteri firma veya şahsınızı ortaya koyuyorsunuz. w3root arkadaşın dediği gibi kart bilgilerinin saklı tutulmasının herhangi bir mazereti olmaması gerekiyor (danıştığım avukatta aynı şeyi söylemişti) yakın zamanda banka hesabına girilerek yaklaşık 500.000 tl si çekilen bir iş adamı haklı bulunarak 2 katı tazminat almaya hak kazandı. artık bu konuya cvp yazılmazsa sevinirim. dediğiniz gibi yaklaşık 540 TL olan tutarı geri aldım ancak hesabımla birlilkte erişimimin kesildiği diğer domainler ne olacak? seo yapıp ilk sayfaya çıkardığım domain ne olacak?
MoodHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuma özürlü insan umarım dedim açsın demedim çocuk git mcse diplomanla oyna .. hayal dünyanda yaşa .