Baycan34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coşkun Kardeşim Senınle Anlaştım mı Ben ?
Ben Sana Dedım Pazartesı Bana Teslim Et, Pazartesı Ücreti Verırım Bannerı Verırsınız. Kabul Ettiniz mi Bunu. iş Bankasında Hesabınız Varmış, Eft Yaptıgımda Size Ücret Pazartesı Gelecek ve o zaman Başlayacaksınız. Ben Pazartesiye Kadar Bunu Bitirmem Gerekiyor. Tutturdunuz %50 Verıcen %100 unu verırım işimi Yapacagınıza Inanırsam ama Hafta Sonundayız Ne Yapmam Gerekiyordu Seni Beklemeliydim Öyle mi ?

Elbet Sizin Gibi (Profesyonel) Kampanya Yapan Vardır Bu Sitede de!

Kurallar Dıyorsunuz Madem Edersınız Şikayet Konumu Kaldırırlar ne Yapım Yanı itrader ım Yok Dıye Ölim mi.

Ben Ben Sizden Haber Bekliyorum. Bunları Söyledikten Sonra Bana Demeniz Lazım Değilmiydi. Ben Eft Harici Para Gönderemiyorum Diye. Ayrıca Benim Yapabileceğimi Düşünmüyorsanız Hiç Eklemenize Bile Gerek Yok Neden Ekliyorsunuz Madem Yapacağımı Bilmiyorsanız. İş Yaptırıcak Olsanız Zaten Yaptırırdınız Bankamatik Bir Çok Yerde Var. Gitmeye Üşendiniz Hepsi Bu. İtraderiniz Yoksa İtraderi Olan Bir Arkadaşınızla Konuşur Ona Açtırırdınız Konunuzu Forumda Yeni Olduğunuz İçin Bu Tür Yarışmaları Görmemişsinizdir. İyi Çalışmalar.