Eser bey ilk önce geçmiş olsun. bütün yazıları okudum ve orada 2.defa saldırıyor demişsiniz bu bir siteye değil de size yönelik bir saldırı sanırsam. aslında çok zor bir durum hiç bir host firması istemez böyle bir şey olsun kullanıcıları mağdur etmek. Benim yeni bir sitem var orada hosting satıcıları ile röportajlarımız ı yayınlıyorum (işte genel bilgileri soru cevap şeklinde) her neyse geçenlerde konuşurken bu botnet konusunu döktüm arkadaşa ve onlarında sık sık aldıklarını ama 600$ da mcafee nin bir programı varmış onun sayesinde bütün saldırıların engellendiğini söyledi. isterseniz bir araştırın biraz pahalı ama en azından müşteri memnuniyetsizliği ortadan kalkar. bide dava edicem demişsiniz Cw den bir kişiye konuşuyordum geçenlerde bu botnet konusunu onun anlatımına göre botnet yazan kişinin bir sürü korunma yöntemleri oluyormuş r10 dan okudumuğum yazılara göre savcılık 4 5 tane ip den makinaları tespit edip zararlı yazılımdan komut veren i bulmaya çalışıyorlarmış ama konuştuğum arkadaş buna karşı botnet i yazan kişinin komutları zombilerden verdiğini söyledi yani 5000 zombi varsa adam 1 tanesine komutu veriyor ve oda sıra ile öbürlerine veriyor yani kombinasyon gibi 1 2 ye veriyor 2 3 e veriyor 3 4 e veriyor böylede uzuyor ve bulunması imkansız gibi bir hal alıyor. bu arada artık msn yemi girmiyorsunuz yoksa benimi engellediniz bilmiyorum ama ne sizin ki neden çalışma arkadaşınız 2 aydır neredeyse hiç girmiyor umarım engellememişsinizdir. geçmiş olsun
Saygılar...