Vermiş olduğunuz resmi inceledim.Ancak o konunun açıldığı tarihi göz önüne aldığımızda yaklaşık 3 sene önce olması gerekiyor.Ve o tarihte sitemizde google harici gerçek sponsor firmalarımız vardı.Ayrıca resme bakarsanız metnin yakınlarında bir reklam olmadığını görürsünüz.Tabi ilk bakışta sizin anladığınız şekilde görünmesi doğal.Sadece düzeltmek istedim.Yinede çok çok eski bir konu olmasına karşın,kafa karışıklığı yaratmamak adına bahsedilen ibareyi kaldırdım.
http://209.85.229.132/search?q=cache...ient=firefox-a SİTEMİZDEKİ SPONSOR REKLAMLARA TIKLAYIN diyorsunuz zaten. Metnin altında reklam olmasına gerek yok ki.
3 yıl öncesi başka sponsor reklamının olduğu ve yazının onlar için olduğu kural ihlalinin olmadığını göstermiyor.
Yukarıdaki cache'yi görmüş olsa bir yetkili sizce ne yapardı ? %100 tıklamaya teşvik. Kime anlatacaksınız ki bize anlattığınız gibi 3 yıl öncesinde kalan reklamlara
ithafen o yazıyı yazdığınızı.
Bu yüzden yanlış anlaşılma gibi konuyu manipüle eden kelimeler kullanmanıza gerek yok. Kaldırdım demeniz yeterli idi.