ben asla sizin tenezzül ettiğinizi falan söylemiyorum. özellikle hosting konusunda en memnun kaldığım firmalardan birisidir sadecehosting. (çalıştığım firmanın hesabında yer alan bir site barındırmıştık) ama yapılacak birşey yok deyip kestirip attınız ne yazıkki. 3d secure ozamanda olsaydı ne ben mağdur olurdum nede siz
Hakkımızı arayamıyoruz, yasal olarak internet üzerinden yapılan ve 3d secure kullanılmayan tüm işlemlerde müşteri %100 haklıdır. Şuanda sen 3d kullanmayan tüm hosting firmalarından 1 milyarlık alışveriş yaparak 1 ay kullandıktan sonra itiraz ederseniz kayıtsız şartsız iade edilir.
Bu bizim değil bankanın ve ülkemizdeki yasal süreçler ile ilgilidir. Yani hakkımızı aramamız diye bir imkan yoktur. Buradaki tek hakkımız bu tarz itirazlara ait tüm hesapları kilitlemektir.
IP adresleri zaten kayıtlıdır, yasal olarak bir değeri olmadığından uğraşmaya gerek yoktur.
Şuanda sektördeki pek çok hosting firmasıda sizin 300-500 liralık kredi kartınıza tenezzül etmez.
Yalan yanlış bilgiler yazmadan önce sadece kendinizi değil zarar uğrattığınız insanlarıda düşünün.