benim sadece hostingteki hesabıma giren birileri hesabımdan yaklaşık 540 TL tutarında domain almış hemen aradım firmayı olay henüz taze iken bana sabah muhasebe ile görüşmemi söylediler. (hesabıma girilmesi benim suçumdur kabul ediyorum ancak kredi kartı bilgilerini kullanıcı panelinde tutulması sadecehostingin suçudur)

muhasebenin verdiği cvp ise yapacak birşey yok oldu taki gittim bankaya dilekçe verdim ve banka sadecehostinge ihtar çekti hemen beni aradılar.

sadecehosting hemen beni aradı ve ihtarı geri çekmemi istediler aksi halde sadecehostingteki hesabımı durduracağımı söylediler. yapılacak hiçbirşey yok diyen firma bana bu sefer eğer isteseydiniz ip adresi vs tespit edilebilirdik gibi şeyler söyledi.

haklı olduğum ve haksız olduğum tarafı ilettim ve en azından onlarda kayıtlı olan domainlerimi bana fakslamalarını rica ettim. telefondaki bayan ise bana sinirli şekilde bunuda yapmayacaklarını ifade etti.

sonuç olarak yaklaşık 10 tane domainimin olduğu hesabımı kapattı sadecehsting. banka ise yaptığımız başvuru sonucunda yaklaşık 540 lira tutarındaki ödemeyi bize iade etti

bu olaya kadar firma hakkında bir şikayetim pek olmamıştır. ama sizlere tavsiyem muhasebe işlemlerinden sadecehostingin kayıt altında tuttuğu kredi kartlarınızı silmeniz olacak. 2 şahidimin yanında sadecehostinge girdim yeni bir hesap açtım domain almak için kredi kartını bilgilerini girdim sistem herhangi bir uyarı vermeden kredi kartı bilgilerini hafızaya aldı.