Yalnız sen senin keyfine göre işlem yapılmasını istiyorsun.
Sen firma hakkında güvenlik işlemini eleştiriyorsun ama senin kendi ağzınla
yapmakla uğraşamam diyerek çekindiğin olayı birinin yorumlaması zoruna gidiyor.
Bu konuya bu şekilde belirtirsen yourm yapan olacak tabi.
İsimtescil'in hayatında yaptığı belki de en mantıklı uygulama bu kimlik ibrazıdır.
İsimtescil için de çok kolay değil her kişinin kimliği ile hesap bilgisini karşılaştırmak.
10 müşterisi yok firmanın sonuçta.
Size göre hayatında yaptığı belkide en mantıklı uygulama, bana görede hayatında yaptığı en mantıklı uygulamanın mantıksız şekilde yapılması.Sizin ve benim görüşlerimiz farklı orta yolu bulamayız zaten anlayış gösteriyorum o yüzden.Sizde haklsınız sizin açınızdan, bende kendi açımdan.
Yaw Veysel Bey doğruyu söylüyor. Siz adamı tersliyosunuz... Haklı Vbb. Her gün 250 tane domain regliyor adamlar. Sizin hiç domaininiz çalınmadığı için rahatsınız.Güzel bir yönetm geliştirmişler bu hususta amaçları sizi uğraştırmak falan değil...
İnmisin cinmisin
vbb ile forumda o kadar zamandır bulunmamıza rağmen aynı konularda yazmış olmamıza rağmen ilk defa ikili konuşma içerisine girdik.Kendisine garezim ve gıcık olduğum yok aksine yaptığı güzel yorumlardan ötürü sevgim, saygım var.Sevdiğim saydığım bir insana neden saldırayım? Ne kadar saçmalamışsın, benim panelimdeki domainler konusunda bilgin varmı? benim ne iş yaptığım konusunda bilgin varmı? ayrıca amaçları bizi uğraştırmak değil ama ben bir müşteriyim ve beni uğraştırıyorlar benim açımdan bu böyle, buna başka türlü açıklık getirmene imkan yok ne zırvlıyorsun ki?