Öncelikle ülkemizde Marka popüleritesi yüksek olan ürünlere ilgi duyuyoruz millet olarak.
Bu sadece giyim olarak değil, herşeyde böyle.
Bunlara örnek olarak ;
Ugg ve Starbucks ı verebiliriz, milletimiz cebinde 10 TL si olmadan 1000 Tl lik telefon kullanan bir millettir, bizim için önemli olan moda dır yani güzel olup olmaması pek önemli değil astında pahalı olması bizim için yeterlidir.
İşte Abercrombie'nin bu kadar yaygın olmasının bir nedeni budur, son yıllarda yükselişte olan bu marka şuan ülkemizde her insanda olan bir marka haline gelmiştir, ama fiyatlarının yüksek olması nedeni ile orjinal giyen sayısı %10'dur belki.
En önemli noktasına geliyoruz şimdi; Abercrombie giyim çeşitliliği
Birçok ürün yelpazesi var ülkemizde o kadar çok Abercrombie model varki, ve o kadar güzel görünüme sahiplerki insan almadan yapamıyor.Mesela ;
Normalde yaşım itibaarı ile gömlek giyen bir insan değildim, çünkü biraz olgun işi oluyor gömlek olayı, taki gittigidiyordakı ürünleri görene kadar.
http://urun.gittigidiyor.com/ABERCRO...QQidZZ22449002
Bu ürün mesela çok iyi bir ürün birçok abercrombie ürününde olduğu gibi FİT kesin oturan cinsten bu tür bir gömleği heryerde bulamazsınız mesela.
Olay astında aberin ilgi gördüğü için hep bu marka üzerinden yapılması ve beğenilmesi, yani bu ürünün çakmasını yapanların bu ürünün adını kullanması.
Orjinaline gelince;
Çok bakındım, bu bir tane mağaza vardı T ile başlayan bayan giyimi falan oluyordu twitter gibi birşeydı

Onda orjınal satıldığını gördüm gittim baktım inanın bizim aldıklarımız çok daha iyi ( şimdi hatırladım tiffany

)
Şunu unutmamak lazım bence önemli olan marka değil, önemli olan nasıl durduğu, ben Mavi jeans'dan bir pantolana 180 TL vermem yazıktır günahtır bana göre, onun yerine gider LTB vb. yerlerden giyinirim 1 tane alacağıma mavi jeanstan 4 tane alırım ltb den.
Yani anlatmak istedğiğim kısaca, abercrombienin fazla tutulmasının nedeni ürün çeşitliliğinin fazla olması ve gençlere hitap etmesi.Eğer Türkiye'de çakma vb. abercrombie olmasadı kesinlikle bu kada tutmazdı.
Tabi dandik ürün giyinde demiyorum orjinal giyinin ama sadece markası için değmeyecek birşeye yuksek fiyat vermeyın derım.
Ayrıca şunuda söyleyelim Abercrombie'nin Türkiyedeki ürünlerini getiren Acundur