işbankasında şubelerinin atmlerinden kartsız işlem yapabilirsin gecen gün yatırdım işlem ücreti almıyor ücreti nasıl yatıracagını bi siteden buldum kontrol ettim eksiklerini tamamladım
EN YAKIN İŞ BANKASI ATM (PARAMATİK'E) GİDEREK CEP NO İLE PARA YATIRABİLİRSİNİZ
İZLEYECEĞİNİZ YOL :
Hesaba Para Yatırma
İŞ BANKASI ATM'lerinde yapılacak para yatırma işlemlerinde 5, 10, 20, 50 ve 100 YTL banknotlar kullanılabilmektedir.
1) İlk önce ATM'de ki Kartsız İşlem tuşuna basılır.
2) Kartsız İşlemler ana menüsünden Hesaba Para Yatırma işlemi seçilir.
3) Parayı yatıran kişi, gelen ekrandan kendi cep telefonu numarasını girer.(+tc kimlik no soruyor)
4) Para yatırılacak hesabın numarası ve Şube Kodu girilerek Evet seçeneği seçilir.
5) Gelen ekrandaki bilgiler (paranın yatırılacağı hesap sahibinin adı-soyadı, hesap numarası, hesabın şube kodu ve şube adı) doğru ise tekrar Evet seçeneği seçilir.
6) Para Girişi bölmesi açıldığında, yatırılacak para bu bölmeye konulur. ATM parayı otomatik olarak alacaktır.
7) ATM parayı tanır, sayar ve yatırılan miktarın onaylanmasını ister.
8) Miktar ve paranın yatırılacağı hesap bilgileri onaylandıktan sonra, para anında hesaba geçer ve işlemin tamamlandığına dair işlem makbuzu üretilir.
-Yatıracagın paralara dikkat et buruşuk eski felan olmasın kabul etmiyor yoksa.geçen gün 40 tl'yi kabul etmemişti elimde ne kadar para varsa hepsini denedim sonunda kabul etti

.O yüzden dikkat et yatıracağın paraların burusuk kıvrık vs olmamasına.