Nefret02 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sponsor aramıor Arkdas Sanırım makina aRıo sponsorluk icin ekledi konustuk resel kullandıgımı duyunca hemen siLdi engelledi Neyse boyle kisilere vermeniz dogru diiL

iyi forumlar.
istersen msn loglarını yayınlayayım burada nekonusuldu ne anlatıldı ayıp degilmi yalan ve iftira atıyorsun burada.

Bazı insanlarda kişilik kompleksleri var bu arkadaşlada konustugum kelimelerde hiç bir saygısızlık unsuru olmadıgı gibi en son ilgisi için tesekkür ettim kendisi sponsor arayanları dilenci olarak tabir ediyor bir zamanlar kendiside dileniyormuş vs konuya öyle girdi genede terbiyemi bozmadım.

Bu arada sanada yanıtını vereyim her sponsor arayan dilenci degildir.benim sponsor aramaktaki amacım,doğru hosting sağlayıcıyı bulmak zira memlekette hosting sağlayıcı çok ve işini dogru yapanda çok az insan.bu konuda çok canım yandıgı için bu şekilde devam ediyorum ve sponsorluk işleri karsılıklıdır kimse bş yere sponsor olmaz.
Ben memnun kaldıgım yerin saglam oldugunu anladıgımda ücreti neyse onuda veririm.bu konudada referanslarım var sen merak etme