Arkadaşlar biliyorsunuz yaklaşık 8 ay önce Reklam.im projesini hayata geçirdik.

Ve sayma problemi ve bazen 1-2 günlük ödeme gecikmeleri dışında yayıncılarımıza sıkıntı yaşatmadığımı düşünüyorum.

Ancak yaklaşık 1,5 ay önce reklam.im in tamamen beslendiği Başta hediye 100 kontör ürünü olmak üzere bazı kullandığımız Mobil ürünlerden Turkcell \'in çekilmesi sonucu kazançlar ciddi derecede düşmüştür.

Öyleki son 1,5 aylık süreçte hiçbir şekilde kar edemedik.Hatta sunucu ödemesini cebimden ödedim diyebilirim.

Geldiğimiz noktada fiyatları düşürerek bir çözüm arayışına girdim fakat reklam.im olarak bu noktadan sonra böyle birşey yapmayada pek sıcak bakmadım.Hali hazırda zaten ciddi bir ürün sıkıntısı bulunmakta.

Dolayısı ile reklam.im projesini sonlandırma kararı aldım.

Reklam.im projesi belki çok başarılı sonuçlanmadı lakin bana kattığı tecrübe ve deneyimler çok fazla idi.Öyleki 2 ay içerisinde çok çok büyük,farklı ve kurumsal bir reklam ağı projesi ile tekrardan döneceğim.

Ödemeler konusuna gelince beni azda olsa tanıyanlar ödemeler konusunda hiçbirzaman sorun yaşanmayacağını zaten bilirler.Bundan şüphesi olanlar varsa ide ödemeler kesinlikle yapılacaktır.

Bazen ödeme aldığımız şirketlerden ödemeler gecikince doğal olarak bizde geç yapıyoruz.Geçen ayki ödemeleri bu ay yapacağım.Bu ayki 10 günlük kazançları normal olduğu gibi birdahaki ayın 10 u gibi yapacağız.Çünkü bizde bu ayki kazançları bir sonraki ay alıyoruz.

Yaşanan bu durumdan ötürü yayıncılarımızdan özür dileriz.

Saygılar Dilerim.

alanında en iyilerinden biriydi :/ umarım 2 ay dan daha kısa sürede biter yeni proje :/