@vbb
Domainim çalınmadığı için rahatım evet burda haklısın, sistemdeki açıklar harici çaldırıp çaldırmamak kullanıcının elinde ve ben gerçekten bu sistemden şikayetçiyim.Aslında sistemden değilim belirttiğim gibi sistemin ilk uygulamaya geçiriliş tarzından şikayetçiyim.En azından bir duyuru ile telefonları yenilememiz yada ne bileyim bir seçenek ile isteyip istemediğimiz sorulabilirdi.
Onların sisteminde açık yoksa, domaini ben çaldırdıysam bu benim sorunum, kendi sorununu başkasına yükleyen adam varsa acizin tekidir.
İşlemin 10dklığı falan önemli değil ayrıca, her insanın yapısı farklıdır.Çevremdeki beni yakından tanıyan arkadaşlarım bilir.5dkalık fatura işlemlerini kredi kartı ödemelerini vs. yapmaya gitmem eğlenceye geldimmi 3 gün uykusuz gezer ordan oraya üşenmeden giderim, bankanın önünden geçer kredi kartımı ödemek için girmem.Yada evimin 10metre uzağındaki fatura ödeme merkezine gitmem.
Bazı insanlara bazı şeyler gerçekten yük gibi görünüyor ben kendimi örnek alarak söyledim böyle birşeye gerek olup olmadığını, sende kendini örnek alarak diyorsun 10dk bir iş diye.