NeLph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo Analiz adı altında yapılan işlemlerin %90 ı verilen linkler yardımıyla yapılabilir. Site içi seo linklemesi hariç tabi. (sayfanın altına google reklam koy gibisinden şeyler seo analizi içine girmez o ayrı)

Not: Seo Analiz = Site İçi Seo Optimizasyonu
Verilen linkler ile bana sitemin izlemesi gereken backlink politikasını gösterir misin?
Verilen linkler ile bana örnek meta-tag larımı gösterir misin?
Verilen linkler ile kalite-seo ilişkisini sitem üzerinde kurup anlatabilir misin?
Verilen linkler ile etiket sisteminin nasıl kullanılması gerektiğini (sitemde varsa) açıklayabilir ve gösterebilir misin?
Verilen linkler ile site-gelecek ilişkisini yorumlar mısın? (gelecek pr falan saçmalarsan harbi gülerim şurada)

Daha sayabilirim ancak seo analizinde verdiğim şeyleri açıklamak istemiyorum tamamen.

Seo analizi uyduruk analiz araçları ile yapılamaz, millet her şeye artık seo analizi diyor pagerank checker lara bile seo analizi diyorlar. Sitenin backlink adeti, pr değeri, yaşı falan söylendiğinde ne yararı olucakki sadece bilgilendirme olucak ki neyime faydası olacak öyle işin. Bu siteler en fazla %10 gerçekleştirir iddia ederken mantıklı olalım.

Benim yaptığım seo analizi böyledir, piyasadaki çakmalar ne yapar bilemem ancak bir iddiada ne çakmalara göre ne de şahsiliğe göre bulunurken %90 bilmemne diye biraz kesinliğini düşünelim.

"Seo Analiz" ismini ilk ben çıkardım, bu isimi ilk ben kullandım o zaman bu isime göre belli bir hizmet biçmişimdir. Benim bulduğum bir hizmet ismini bana mı anlatacaksın?