Merhaba arkadaşlar bu zamanda bu konu çok fazla açılıyor farkındayım ama kısaca söze geçiyorum bi aralar sitede 100k ya inme paralı anlatıyordu sağolsun arkadaş paylaştı ben bun yöntemi biliyordum ve bir süre uygulamıştım ve günlük 200 k kadar düştüğümü bilirim bu yönteme ek olarak benim de bi yöntemim var bu yöntem ile siteniz üzerinden sürekli dolaşıyor buda hem uzun süre sitede duruyor hemde sayfaları dolaştığınız için çok süper bi + etki yaratıyor ben bu yöntemi bir süre denemiştim ve sitem 300 k ya kadar düştü benim size sunmak istediğim hizmet ise şu benim evde 2 tane pc var ve 1. olan masaüstü yu bu iş için ayırıcam sınırlı sayıda insan alıcam ve dediğim yöntemi uygulucam evdeki pc 7/22 full açık kalıcak ve firefox da sitenizde dolanıcak diceksiniz nerden bilicez dolandığını kısaca teamwever diye bir program var pc bağlanma herkese bilgileri vericem istediğiniz zaman bağlanıp bakabileceksiniz ücretlendirme ise 1 hafta 10$ günlük 22 saat açık kalıcak (2 saat dinlenicek.) ve 1 hafta boyunca sürekli açık kalıcak ödemeyi 5 gün ardından alıyorum ödeme paypal ve yapı kredi bankası ilgilenen arkadaşlar ö.m gönderirlerse iletişime geçerim. saygılar..