Molotof atana biber gazı atarsan, tutuklananların yarısından fazlasını bırakırsan, 20 yaşındakini hapishane yerine babasına teslim edersen azarlar.
Plastik mermi kullanılsın (yetkililerin plastik mermi denen icaddan haberi yok mu henüz?), polis yerine asker müdahale etsin, polisin, askerin yetkisi artırılsın, plastik mermiyi yiyen teröristlerin 3'te 1'i bile sokağa çıkabiliyor mu, ev, işyeri, araç, insan yakabiliyormu, taş, havai fişek atabiliyor mu görelim birlikte.
Ortalığı yakmalarına göz yumuluyor. Ya da 81 ilin hepsinde ortalığın karışmasını bekleniyor.
sonuna kadar katılıyorum.Adamlar polislere,askerlere taş atıyorlar ve serbest bırakılıyorlar ben bunları anlamıyorum eylemdeki bütün insanları tesbit etmek çok mu zor? Belirleyeceksin hepsini 18 yaşından küçük çocuğa sahip çıkmadı diye vereceksin aileye 1000-5000 arası para cezası bak bakalım çıkabiliyor mu o çocuk bir daha eyleme 18 yaşından büyükleride en az 5 sene yatıracaksın çıkınca aklı başına gelir gelmezse bir daha yaparsa 10 yıl bi daha mı yaptı mühebbet cezası vereceksin bunlar olduktan sonra bırak taş atmayı taşı ellerine alamazlar...