SefBis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konular burada tekel ve izinlimi seçiliyor anlamadım, kimseye bir lafım olmadı buda benim fiyatım dedim, iş bitiminde para alırım dedim, konunun muhattabı böyle bir laf söylemez iken, siz neden bu yaklaşımda bulunuyorsunuz anlamadım, ayrıca ben burada, para kazanayım gibi bir kaygı ile bulunmuyorum, mesaj adedime bakarsanız benim daha çok olduğunu ve nitelik olarak ta farklı olduğunu göreceksiniz,

0,60 0,50 yada herhangibir fiyatla zengin olunmayacağıda aşikar, yaklaşımınızı doğru bulmadım, yanlış anladıysam lütfen düzeltin
hocam kimse sana niye bu işi bu fiyata yapıyorsun demedi. konu açmakta herkes özgür kurallar dahilinde.

AMA senin dükkanın önüne biri gelse bu bende daha ucuz dese sence etik olur mu? diğer arkadaşı tanımam msj sayısıyla da ilgilenmiyorum. sadece yaptığınız çok doğru gelmedi bana.

Dersen ki "sanane" bu da senin seviyeni gösterir ki o muhabbete asla girmem. şimdi istediğiniz yere istediğiniz msjı yazın. genel forum adabıdır bu. ben de yeniyim burda ama bunu bilecek kadar forumlara takıldım...

Selametle