yanlış anlama başıma gelen birşeyi anlatacağım
aynı şekilde benimde bi arkadaşım vardı tabi çıkma teklif ettim falan bi şekilde ben aramasam zorla arar buluşalım derim o zaman kabul etmez seni seviyorum der telefonu kapatmaz yine aynı senin gibi buluşalım derim yine kabul etmez aynı mazaretler neyse bi gün tak etti canıma dedim afedersiniz s.. git yeter dedim şizofren olacam artık neyse güç bela buluşmayı başardık el ele falan tutuştuk 1-2 defa önümüzden bir çocuk geldi selam verdi dedi bişy konuşcam arkadaşım dedi iyi dedim biraz uzaklaştım ee muhabbet 20 dakka oldu daha yok dedim gidiyormuyuz cocuk dedi ne oluyoz arkadaşım bende kaldıramam böyle lafları gömdüm bi tane çocuga ayırdılar falan neyse geldi yanıma benle bida konuşmucak arkadaşım o benim falan neyse dedim hadi cocugu bulayım kusura bakmasın bi şekilde çocuğa ulaştım başladık konuşmaya cocuk dedi o benim sevgilim oha dedim o bu derken bi haber geldi çocukla gittik 1 kişi daha aşıklar tepesi denen yerde oha dedik yani buluşmama sebebi buymuş
beni yanlış anlama sadece başıma böyle ilginç bi olay gelmişti yani buluşmam 5 ay sürmüştü 5 aydan sonrada böyle bir olay gelmşti başıma