chelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Akay
hocam tamamen konu dışı da

içki konusunda söylediklerinize bakılırsa şuan tüm tekel bayiler günah işliyorlar yani öteki tarafta yatıcak yeri yok ?
Tırmızi den sahih bir hadistir.

"Allah içkiye, onu içene, dağıtana, satana, satın alana, üzümünü sıkana [îmal edene], kendisi için sıktırana, taşıyana ve kendisine taşınana ve parasını yiyene lânet etsin."
(Hz.Muhammet s.a.v)

inforesim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi diyanet işlerine ceviriceksiniz her halde. bide Cemiyet kuralım fetva kurulu filan 2 3 tane din alimi alalım sitenin başına koyalım konulara baksınlar haram mı diye nereye kayıyor bu neslin aklı anlamadım ki.
Bu konu sizi neden rahatsız ediyor anlamış değilim diyanet işleri ile ne alakası var.Bir kişi bir konunun dini olarak uygunluğunu sorgulamış ki konu da webmasterı ilgilendiren bir konu.İslamiyet ile ilgili konuların konuşmasından neden rahatsız olursunuz anlamış değilim.
Ki konuda kimse birbirine kırıcı şekilde hitap da etmiyor siyasi konular gibi.
Onlarca abzürt konu açılıyor sitede en azından bir konuda bilgilendirici bir konu var ve olayı tartışmaya çevirmeye çalışmayınız.

Hem size kişisel olarak amelleriniz ile ilgili bir yargılamamı yapılıyorki şiirlere falan sarılıyorsunuz.Soruyu soran bir kişi ve ona cevaplar verilmiş.
Ey adultçular,botla makale çekenler gelin hesap verin gibi bir yazı göremedim konuda.!!!!!!

ki arkadaş bi konuda dini hükmü sormuş kimseye baskı ile dayatma falanda yok.Uymuyorum dersin kimse size zorlama yapmaz.

Ki İslamiyette kimseye zorlama yoktur.Gayrimüslimlerin İslam topraklarında İçki kullanmalarına ve kendi aralarında satmalarına izin verilmiştir.