***** işi kesin günah diye biliyorum. Çünkü kişinin günah işlemesine vesile oluyorsunuz. Dinimizce de bu yasaktır. Masturbasyon olayı bir günah. ***** site açarak buna yardımcı olunuyor yani bu günahın işlenmesine,ayıbın işlenmesine yardımcı olunuyor.
Bir arkadaş yukarıda demiş artık %100 helal kazanan yok diye. Evet ne yazık ki şuanda durum öyle. Babalarımız,biz kısaca herkes artık neredeyse haramsız lokma yemez duruma geldi.
Ne için? Tabi ki bankalar.
Şuanda Kredi Kartı kullanmayan 1 tane insan bulmak neredeyse imkansız artık. E kredi kartı ile alıyoruz,ediyoruz vs. vs. Sonra ödeyemedin mi şak faizi ödüyorsun.
Allah Hepimizi Temizlenmiş Kullarından ihsan eylesin. Rabb'im huzuruna yüzü kara çıkanlardan olmamayı nasip eylesin. (Amin)