leonss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amin.Allah Hepimizin Günahlarını Affetsin,Ben Bu Konuda Size Bir Açıklık Getirmek İstiyorum.

Benim Görüşüm Şöyle,Bana Göre Müstehçen,Hack,Mp3 Tarzı İçerikler Başlı Başına Haram.Diyeceksiniz Ki Niçin Diğerlerine Haram Demiyorsunuz,Oyun,Program,Film,Dizi Bu İşte Sonuçta, Ama Şöyle Açıklama Yapacağım.

Müstehçen İçerik Sonuçta Hiç Bir İnternet Ortamındaki İnsana Faydası Yok,Aksine Hep Zarar.7 Büyük Günahtan Biridir.Sonuçta Bu İşi Evlenmeden Yapmak Günah ve Bu Siteler Bu Görüntüleri Yayınlıyorlar.Hack Başlı Başına Çalmak Zaten,Rapid Çalanlar,Lisans Çalanlar,Site Çalanlar,Script veya Bot Çalanlar Vs... Gider...

Mp3 Şu Yüzden Günah,Adam Emek Vermiş Doğrudur.Bayağıda Para Kazanıyor Oda Doğrudur.Ama Aylık 20 Tl Kenara Koysanız Sevdiğiniz 3-4 Kişinin Albümünü Alırsınız.Maliyeti Çok Düşük Bişey Şahsen Öyle Yapıyorum.Onlara Destek Çıkmamız Lazım.

Gelelim Diğer Program,Oyun,Film ve Dizi Unsurlarına.

Bunların Alayını Yabancılar Yapıyor Bizim İnsanımız Üretse Bunları Sorun Olmayacak.Örneğin Hepimizin Xp veya Windows 7 Lisansları Yok.Sebep Bence Aşırı Pahalı Vista Lisansı Bi Ara 500 $ Dı O Parayı 3 Ayda Kazanamayan İnsanlarımız Var Malesef Bu Yüzden Elimizden Geldiğince Lisans Almaya Çalışmalıyız Ama Malesef Böyle Bir Bütçe Olmadığı İçin Türk İnsanında Mecburen İnternette Paylaşıma Uğruyor ve İnsanlar Bunu Ücretsiz Kullanmak İstiyor.Bizde Bunları Paylaşarak İnsanlara Yardım Ediyoruz.Oyun Bunu Direk Bi Sözle Biterecem Adam Crysis Oyununu 99 € ya Satıyor Yuh Diyecem Artık.200 Tl Bir Oyun,Kusura Bakmayın Ama Ben 200 Tl'ye Kral Cep Telefonu Alırım Veya 1 Ay Tek Başıma Geçinirim Filmler Zaten Piyasayı Almış Götürmüş Adamlar Trilyonlar Kazanıyor,İnternette Yayınlansa Hiç Kimseye Zararı Dokunmaz Bence,Diziler Zaten Satılmıyor,Sadece Kanallara Satılıyor,Millet İzliyemiyor Mecburen İnternette Paylaşıyorsun,Millet İzlesin İzleyemediği Bölümleri,Zaten Kanalı Reklamınıda,Dizi Yayınlanırken Yapılan Reklamlarıda Millet Görüyor.Ben Bu Şekilde Düşünüyorum Şahsen.

Tek Birşey Kaldı Oda Kopya İçerik,Belki Adam Özgün Makale Yazdı Olabilir Fakat,Bunun Yayınlanması Ona Fayda Sağlar Diye Düşünüyorum,Kopyaları Asıllarını Büyütür,Haa Google Açısından Biraz Kötü Olabilir Ama Sonuçta İnternet Ortamı Yapacak Bişey Yok Benim Konularımdaki Tüm Resim ve Linkleri Alıyorlar Ama Bişey Demiyorum Sonuçta Kendim Emek Versemde Adam Paylaşıyor ve Benim Sitemi Yükseltiyor,Asıl Kaynak Benim Sonuçta.

Ben Şahsen Böyle Düşünüyorum...
Düşünceleriniz çok yanlış..

Millet ayrımcılığı yapmış gibisiniz..
Alıntı
Gelelim Diğer Program,Oyun,Film ve Dizi Unsurlarına.
bunlar yabancılar yapsa ne olacak ki ? Hak her zaman haktır. Yabancı da olsa Türk'de olsa...