TurkmeeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin Sahibinden İzin Alındıgı Ve Kaynak Gosterıldıgı Surece Bı Problem Olmaz Dıye Dusunuyorum.
önemli bir yere değinmişsin.Bunu yaptıktan sonra alıp yayınlamadaki sorunlar hallolacaktır.İçeriği bilmem oda tehlikeli ise (*****,terör yandaşlığı,patlayıcı madde nasıl yapılır vb) izin alıp almaman haram kısmını etkilermi bilmem.
Bu arada Afmesu hocam sizin diyanetmi burası demenize katılmıyorum açıkcası çünkü benim bildiğim kadarı ile bir ayet vardı(yanlışsa Allah affetsin ) her aklı başında insan/kul mantıklı düşünerek beni ve dini bulur.Zaten dinimiz ilim,mantıktır.Yani kitabımızda direk olarak belirtilmeyen haram sınıfına girecek olan günahlar yada olaylar onu yaşayan insanın ne düşünüp ve aslında yapmasındaki amaca bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.

**Kur'anı(melaini) 4 5 kere okumuş ve halen fırsat buldukça okuyan bir abim var.Allah için bilgilide ara sıra bilgi danışırım bana her zaman derki aç kendin oku çünkü Allah öyle güzel indirmiştirki onu her insan her cümleye farklı bir mana yükler.Burdanda yukarda dediğim sonuca vardım ben okuyup anladığım kadarı ile hata yapmaktan kaçarım sen farklı anlamışsındır aynı kısmı ve sen benim yapmaya kaçındığım hatayı değil başka bir hata yapıp günah işlemekten kaçınırsın