Merhabalar
Sorunuza cevap vereceğim yalnız öncelikle cevap yazan arkadaşlara cevap vermek istiyorum

moffaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.
Ödeme seçeneği nedir? Sonradan ödemeli mi, önceden ödemeli mi, havale mi?
Birde günlük bütçeniz yatırmış olduğunuz miktardan daha mı yüksek? Eğer yüksekse reklamlar onaylanmaz.

Eğer ödeme türü kredi kartı ise ve o kredi kartından fdaha önceki zamanlarda farklı bir kampanyada sonradan ödemeli seçenek ile reklam yayınladıysanız ve bu reklamların ücreti kredi kartınızdan tahsis edilemediyse, sizde o ödeme bekleyen kampanyayı sildiyseniz veya durdurduysanız o kredi kartı lekelenmiştir google gözünde.

Reklamlar bana göre bu iki sebeten ötürü yayınlanmıyor olabilir.
Daha detaylı bilgi verebilirsen farklı çözüm alternatifleri geliştirmede yardımcı olamaya çalışırım elimden geldiğince.
Öncelikle sizin sorunuza cevap vereyim sonradan ödemeliyi seçmiş olmalıki ödemelerde sorun yaşanması gibi bir durum söz konusu olabilsin.1 kredi kartıyla 2 hesap yönetilemez buda ayrı bir durumdur ki kullanılması söz konusu olduğu için direk verecekleri cevap "google politikalarına uymadığınız için hesabınız askıya alınmıştır ve reklamlarınız artık googlede yayınlanmayacaktır." şeklinde mail alırdı.

zgrkaralar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Daha önce o kredi kartı ile işlem yaptın mı (olumsuz sonuclanan işlem)
2- Muhtemelen sonra'dan ödemeli seçim ile ödeme probremi yasandığı için bu yazıyı yazmıslardı ( -ki sen , boyle bir sey olmadığını soyluyorsun, yanlış anlaşılma olabilir)

Detaylı bir mail atarsan eğer sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
Kredi kartıyla alakalı olumsuz işlem daha önce başka hesapta yapılsaydı kart reddedilir ve hesap açılamazdı.Şuan kullandığı hesapta kullanılıyor olsaydı ödeme yetkisi alınamadı şeklinde bir uyarı alırdı ki sanırım arkadaşımız bu tip uyarıları birkaç defa aldığı için bu mail kendisine gönderilmiş olabilir yada adına kayıtlı diğer hesaplarda ödeme sıkıntısı yaşatmış olabilir.

drogba_emre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu maili hangi adrese attınız aynı sorun bendede varda...
Destek maillerini adwords-tr@gmail.com adresine bize ulaşın linkinden tıklayarak yollayabilirsiniz.

Sayın BenLacivert

Google Adwords ödemeler ve politikalar konusunda çok sert bir tutum sergilemektedir.Bu sebeblede reklamlarınızı bir daha yayınlamayacakları açık bir şekilde ifade edilmiş.

Adwords ekibine ödemelerde neden sıkıntı yaşattığınıza dair detaylı bir mail gönderimi yapmanızı öneririm. Fakat pek olumlu sonuç alacağınızı sanmıyorum.
Reklamlarınızı yayınlamak konusunda uzman bir adwords danışmanından yardım alabilirsiniz.

Size bol kazançlar diliyorum ve geçmiş olsun dileklerini iletiyorum.

Saygılarımla