yok walla işimiz var senle anlaşıldı huzur yok
Böyle bir cevap aldığıma şaşırmadım çünki nasıl bir kişilik olduğunuzu çözdüm, ayrıca ben dahil bir çok kişi çözdü, bu kadar vurdum duymaz, kural tanımaz bir haldesiniz. RHSBILISIM e *********** demişsiniz, size delil gösterin dedim göstermediniz, insanları böyle 1 cümlede karalayıp iftira atmaya utanmıyormusunuz?
Daha önce kaç kez sorunsuz bir şekilde işini yaptığımız bir insandan iş alıyorsunuz elinize yüzünüze bulaştırıp, hatalı bir şekilde teslim ediyor ve ücretimi ödemedi diyorsunuz, yazdığınız scriptin hataları konu altında maddeler halinde belirtildi, bir sürüde olumsuz yorum aldınız, telafi etmek yerine vurdumduymaz bir tavırla savuşturdunuz, birde gelip burada o kişiyi karalıyor ve sadece müşterim olan bir kişiyi sanki benim askerlik arkadaşımmış gibi saygısız bir üslupla "arkadaşın" diyebiliyorsunuz.
RHSBILISIM'e söylediğiniz sözleri kendisine PM olarak ilettim, kendiside size gereken cevabı verecektir, bu arada hala delil bekliyorum RHSBILISIM in *********** olduğuna dair.
Huzursuzluğu çıkaran sizsiniz, boş laf yapmayın uzaklaştırılacaksınız. Geçmiş olsun.