demokratik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca bilgeadam bir eğitim kurumu. Bu konular eğitim sırasında tartışılır. Ben lise müdürüne gidip neden bana hepsini tam öğretmedin diye soruyor muyum?

Oluyor bunlar. İşletme 4. sınıf aof kitaplarında Vob, swap gibi terimler çok dar, forex hiç yok. Bazı şeylerden eser yok. Ama öğrenmek benim sorumluluğumdu.
Verdiğiniz örnek normal hayata evet geçerli ama özel sertifika kursları için geçerli değildir. Ben para dökücem daha 20 yaşında öğretme konusunda tecrübesi sadece o sistemi biliyor diye karşıma birini çıkartıcaklar, kusura bakmayın o bilgisayarı o kurs müdürün kafasına geçirim hiç acımam ne cezasına ne verdiğim paraya.

Ekonomi bölümündeyken Finans ve Bankacılık klübünün yönetimindeydim biz ne eğitimler verdik, KKTC'nin banka müdürlerine BASEL2 kanunlarını vs ama asla tutup asistan birini göndermedik, Citybank'ın eğitim şeflerinden kişiler geldi özel ricalarla. Demek istediğim bu tür yerler iyi denetlenmeli bir programı biliyorum demek onu iyi öğretirim demek değildir. BilgeAdam için demiyorum tanımam etmem bir kez bile websitesine girmişliğim yok bir kaç kez spam maili geldi bakmadan sildim genel olarak diyorum.