ansleyforce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah o seminerler. Ben ne zırvalıyorlar diye dinledim. Gerçekten zırvalıyordu. Ama sadece 2 dakikasında bilmediğim bir şey öğrendim. Onu uyguladıktan sonra ise kazancım %60 fırladı. . Niçin önceden izlemediğime vahlandım.

Arkadaşım 400 gösterimle neyin karşılaştırmasını yapıyorsun anlamadım. 400 gösterimle para kazanamazsın zaten. Bak burada Adsense'den ayda 100$ para kazananların en az günlük 2-3k hiti var. Benim 20k civarı hitim var. Ancak hit ile para kazanılır. Yani o gösterimin her gün 30k civarı olacak ki o zaman konu açıp, yorum yapabileceksin. Yoksa 400 gösterim ile tartışmanın anlamı olmaz.
Anlamadan yazdığın malesef çok belli. Bunu 400 gösterimlede kıyaslayabilirsin 40 bin gösterimlede. 400 gösterimde verilen tık fiyatında da saçmalanabilir 40 bin gösterimede .Asıl bahsedilen 12 tıka 0,01 gibi bir değerin ortaya çıkması.

Şunuda belirtelimki sitenin hiti gayet iyi. Biz sitemizin hitini belirtmedik dikkat edersen. 400 gösterimin kaç dakikada elde edildiğini çözemediğine göre sitenin hitinide çözemezsin. Fazla söze gerek yok sanırsam.