NEFRIT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet mantıklı bir cümle olmuş bravo; içinizde ucuz fiyatlara host satıp 2. gün müşterisinin yüzüne bakmayan ! Serverdan kaynaklı bir hata çıktığı zaman kullandığın Scripttendir git scriptin destek sitesinden yardım al diyen (oysa scriptin özel yapım olduğunu bile bilmeyen). Arada sırada serverda HDD hata verip te tüm veriler gittiği zaman büyük bir pişkinlikle ee arada olur böyle şyler diyen ÇOK SAYIDA KİŞİ VAR !

Bu kişilerden bazılarına bakıyorum kimi çevre çıkarları (arkadaşları, dostları yada müşterileri) laf bile kondurmuyor ve birbirlerini koruyup kulloyorlar, resmen kendi içinizde küçük bir ÇETE var desem yeridir.

Bende zamanında aylık 5 liralık 10 liralık 15 liralık yerlerden host aldım, bazan memnun kaldığımı düşündüm ama her seferinde bir sorun çıktı hala msn adresimde eskiden host aldığım yerlerden gelen HDD miz yandı uçtu gibi mesajlar vardır.

Bence fiyat uçuk olmamalıdır çohu kişinin dediği gibi ucuzda olmamalıdır ama Türkiye srtandardına vede türkiye kullanıcısına uygun vede madur etmeyecek fiyatlar olmalıdır, size bu yolda kolay gelsin, umarım bende bir gün sizin içinize katılmam (host sağlama işine) katılırsamda şimdiden geçmiş olsun bana
bafrali55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iyi ve güzel diyorsunuz ama bir insan hem ucuza hemde kendi tecrübeleriyle kaliteli güvenilir bir servis saglayamazmi? Herkes bir fiyattan verse rekabet nerede kalacak. Bugün bir arabayi bir isyeri ucuza satiyor diye ayni firmada yapilan arabalardan ne farki var ki. Illaki pahali olan en iyisidir dememek lazim. Pahaliya sunupta tecrübesi olmadigi icin sorun yasayanlarida gördük cok kez. Sonucta makina bellidir oldugu yer bellidir. Siz atiyorum, 10 sunucu kiralarsiniz 100 tl den kira ödersiniz ben 100 sunucu kiralarim 800 tl öderim. Bunun sayesindede ucuza sunabilirim.

Tüm dünya rekabet varken burada neden olmasin. Ucuza sunanlar bu isten para kazanabiliyorsa pahaliya sunanlarda fiyatlari düsürüp kazanabilir veya yok ben ucuza vermem deyip 20 müsteri yerin 10 müsterisi olur.

Bence bu tür konular anlamsiz. Herkes istedigini istedigi sekilde sunmakta özgürdür. Bu sekilde sadece ucuza ve kaliteli servis veren firma veya kisilerde kötüleniyor. Kurunun yaninda yaslarida yakiyorsunuz.
hayet konu hortlamış aradan 6 ay gecmiş son mesaj yazılalı