oha süper harbi. alabilirim en kısa zamanda..
Mükemmel bir script olmuş eline sağlık dizi sitesi kurmak isteyenler için fiyat ve özellik olarak çok çok iyi yakın zamanda bir adet alabilirim duruma göre hayırlı satışlar.
Harika görüşleriniz için çok çok teşekkürler. Almayı düşündüğünüzde msn ile iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olmaya hazırım.
Bir adet script alındı kurulumuda anında yaptı.
Uzun zamandır dizi scripti ariyordum çünkü kuracağım domain tam jenerik bir domaindi... rastgele bir script alacak değildim. Tam işte bu aralar coderlerle fikir alışverişi yapiyordum. Kimi 500 kimi 1000tl rakamları dönerken... O arada bu konuyu gördüm tam aradığım gibi bir scripti. daha öncede bir çok kez iş yaptığım için clubarkadas'ın scriptini gözüm kapalı aldım. Herzaman taktir ettiğim bir Arkadaş bu güzel scripti bazı arkadaşların tahtını sallıyabilir... demiyorum sallar. Bu aralar çok enteresan indirim kapmayaları msnlerde flood şeklinde gözümüze çarpacakdır
Kardeşim sana da teşekkürler. Öyle güzel bir domaine, gerçekten güzel gitti bu script. Eminim senin ellerin de daha da değer kazanacaktır. Scripti ilk alan sensin, hayırlı olmasını dilerim.
Bu harika portalın satışı son hızla devam etmektedir.