klup adamın her yaptıgına karışmaz aşırıya giderse karışır haftada 4-5 defa yapılırsan her futbolcunun performansı düşer.!
andre santos evli adam yapmaz öyle birşey kazımı bilemem andreden dolayı yalan dedim zaten ben.!
o gazeteyi okumuyorsunda o haberin bild gazetesinde yazdıgını nerden gördün? başka yerden gördüysen nerden biliyorsun kendi yazacakları şeyleri bild gazetesinin üstüne atmadıklarını? biz harbi fenerbahçeliyiz kardeşim en ufak şeyi bile büyütürüm haksızlıksa!
Performansını tabii ki etkiliyebilir ona birşey demiyorum.Ama gazete konusunda çok saçmaladın.Sen herşeyi okuduğun gazeteden mi öğreniyorsun?Başka bir haberde Bild gazetesinde yazdığı yazıyordu.Ben de orada okudum.Bild gazetesinin üstüne nasıl atabilir?Senin aklın mantığın alıyor mu?Saçma sapan konuşma dediğin lafı bil bari

Rep toplamak için de biz harbi Fenerbahçeliyiz falan deme.Bu olayda Fenerbahçe'nin suçu ne?Ne yapmış ki Fenerbahçe?Adamlar kafalarına göre takılmışlar,başlığa Fenerbahçe yazılmış.Peki bu konunun haksızlıkla ne alakası var?Ya onu bunu bırak da sen kaç yaşındasın?

Ben bunu merak ediyorum

Önce ne yazmak istediğimi
anlayabilirsen anla,şöyle bir idrak et,sonra gel konuş.Öyle 2 laf yazdım ben buyum ben şuyum demekle olmaz.Eğer biraz aklın varsa zaten Fenerbahçe'nin böyle bir şeyi desteklemeyeciğini ve bu olayın tamamen onların dışında olduğunu anlarsın!Ben başka birşey derken saçma sapan biz Fenerbahçeliyiz falan deme.Ben ne demek istiyorum sen ne demek istiyorsun.Yok o gazete falan fişman.Hey Allah'ım sen nelere kadirsin...
Edit:
http://www.maraton.com.tr/haberler/f...-skandali.html