Fatich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşınız daha erkense hiç bulaşmayın derim, ileride çok üzülürsünüz. Dinimize göre niyet ciddi ve samimi ise görüşmek problem değil, görüşmekde dinimizin kuralları çerçevesinde olacaksa tabi, bunun içine başında bir büyük olarak konuşmada geliyor.

Şahsi fikrim eğer yaşınız henüz 18-20 civarı ise ciddi bir ilişki içerisine girmemeniz, hedefleriniz için çalışın ama muhabbeti kesmeyin, eğer her şey yolunda gidiyorsa görüşmeye başlarsınız.

Ayrıyeten kitapçılardan bununla ilgili dökümanlar alıp kıza götürebilirsin incelemesi için.
Konuşma bile çok az oluyor. Gerçek hayatta çok uzağız zaten ancak telefonla.. (Ayıptır söylemesi biraz utangacım da ) Ama bana genel olarak uzak olmasının nedeni bu işler ona günah gibi geldiğindenmiş. Nefsi bir duygu olmadığını biliyor benimkinin, ancak bunun günah olmadığına inandırmam lazım o karmaşık biraz Herkese teşekkür ederim. Sonucu yazacağım buraya

hermesyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda müftü çok. cevaplarlar zaten birazdan
gerek yok email atmana
Dalga geçilesi birşey göremedim?

EK: Konuşmak dediğim aramıyorum, mesajlaşıyoruz sadece. Bu gibi işlerden kastım ise sadece sevmek. Yoksa uygun olgunluğa erişene kadar çıkma gibi saçma eylemlere girişmeyeceğime yeminliyim