Sunucuyu kullanma amacım: Tamamen legal olan bireysel sitelerimi (İngilizce ve Türkçe içerikli) barındırmak...
Ayırabileceğim maksimum bütçe: (150 TL KDV dahil)

İstediğim Özellikler:

en az 3 adet dedicated ip
4 GB RAM (2 GB Ram için de teklif verebilirsiniz, ama öncelik 4 gb için olacaktır)
Min. 40 GB disk alanı
Core2 veya QuadCore işlemci
min. 2 MBit Dedicated (2mbiti garanti edecekseniz paylaşımlı hatlardan da olur, ama takip edebileceğim bir panel olmalı bu durumda)
Windows Server 2008 Standart Edition
SQL Server 2008 Express (bunu ben kendim kuracağım)
yedekleme (opsiyonel)

Plesk ya da benzeri hiçbir panel istemiyorum. Oldum olası panelleri de sevmem

Sizi teknik destek için rahatsız etmem, çünkü A'dan Z'ye herşeyini biliyorum kullanacağım ekipmanın. İçiniz rahat olsun o konuda...

Sizi yalnızca sizden kaynaklanması muhtemel sorunlarda ararım. Ama 24 saat ulaşabilmem gerekli...

Not: Tekliflerinizi PM'den iletiniz... 2 GB RAM ile gelen tekliflerinizde Windows Server 2008 standart edition yerine Windows Server 2008 Web Server öneriniz.

Ödemeyi kredi kartı ile yapacağım, bu nedenle sitenizden ödeme yapabileceğim bir panel olmalı. Mail order tekliflerinize sıcak bakmayacağım.

Daha önce çalıştığım şirketin sunucuları için İzmir'de Evrenel (önceki adı Tekmar) ve kendi sunucum için Radore ile çalıştık.

Radore'dan ayrılma sebebim şu:
Hizmet kaliteleri mükemmel, ama neredeyse hiç başvurmadığım teknik destek için de ücret alıyorlar

Bilgilerinize sunulur...