cortes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir olay koy siteye printscreen yapıldığında o olay başka bir şey kopyalasın bilgisayara böylece printscreen yapıldığında kopyalanan resim silinir senin olayında kopyala dediğin veri adamın belleğine geçer.Ama bu geçici çözüm isteyen her halükarda printscreen ile yapmasada başka türlü yapar..

Kolay gelsin..
@cortes
hocam js yi kapatırsın, ya da js ile birlikte komple sayfayı kaydedersin . bu bir çözüm değil.

beyazgolge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzaktan eğitim veren üniversitelerin vize sınavları ekranında bir çok özellik çalışmıyor. Bu sınav ekranı açık oldugu sürece sınav ekranı arkada başka bir sayfa önde olsa yine PS, kopyala-Yapıştır gibi özellikler çalışmıyor.
yaşasın vmware .

_

bu arada içerik alınamaz denilen site yenibiris . com . reklam olacağını sanmıyorum. bazı firmalar başvuru yapmadan önce test benzeri bir şey yapıyormuş, onlardan alınamıyormuş ama somut bir örnek yok. ben de her türlü siteden içerik çekebileceğimi iddia ediyorum. gerçi bazı siteleri için zor. mesela http://www.wolframalpha.com/input/?i...tion+of+turkey burdaki tabloları html olarak izin vermezlerse alamayız, adamlar image olarak basıyor çünkü.