vbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçkimse bilmiyor siz biliyorsunuz bunu değil mi?

Şunu unutmayın her webmaster hosting konusu ile ilgilenecek diye birşey yoktur.

Webmaster işini bitirince hosting işini firma kendisi de ayarlıyor olabilir.

Nitekim şunu unutmayın:

Özellikle kurumsal firmalar sözleşmede bunu belirtiyorsa bir sebebi vardır?

O ekstra aşım ücretini adam ödemezse hosting firmasından gidecek. Adam bunu göze alarak bu toleransı gösteriyor.

Sözleşmede açık şekilde bunu belirtiyor.

Bu durumda gerisi ancak lagaluga oluyor.

Şunu da belirteyim siz dar düşünüyor olabilirsiniz. Ama sizin gibi aldığım kadarını kullanırım aşarsam kapatın diyen toplam 4 kişi gördüm şuana kadar.
Biri de sizsiniz.

Kurumsal ve bireysel müşteriler dahil bu konuya.

Bu konunun amacı trafik aşımı değil. Amaç trafik aşıp aşım ücreti ödemeden sıyrılmaya çalışmak.

Hizmet sözleşmesini okumadan almayınız o zaman.

bak ne güzel diyorsun " Hizmet sözleşmesini okumadan almayınız o zaman " demekki bir alavere var bu işte

2+2=4 Yani mevzu şu anlamamakta ısrar ediyorsun , sen host firması olarak 1gb trafik için ödemeni aldın 1gb trafik hizmetini verdikten sonra herhangi bir aşım olursa kapatırsın... Bu kapanmadan sonra müşteri gelir sana der , neden sitem kapandı ,sende HOST çu olarak dersinki fazla trafik kullanıldı bu nedenle siteniz kapatıldı " Lütfen trafik miktarınızı arttırınız " diyede belirtir. Müşteride ona göre trafik artırımını yapar.

Bu sayede müşteri limit aşımının ne oldugunu anlamış olur ve ona göre hostunun trafiğini artırır.

Benim ödediğim para neyse bana hostçu onun karşılığını versin , limit aşarsa kapatsın.. Ben limiti aştıysam bu benim sorunum.. Bana kıyak yapmasın hostçu...