Gerçekten çok üzüldüm ve böyle insanların bu piyasadan yavaş yavaş gitmesine hep üzülüyorum. Bu iş zamanla çakallara kalıyor ve inanın hosting deyince insanın artık midesi bulanıyor böyle kişiler yüzünden.
BetaHouse sizle daha önce link satış harici pek muhabbetim olmadı ancak gerçekten çok kaliteli bir firmaydınız . Devir etmeniz ve bu piyasadan çekilmeniz üzücü. Yinede müşterileriniz için bu kadar çabalamanız nasıl bir insan olduğunuzun göstergesi.
Allah yardımcınız olsun. Ne diyelim
Gerçekten çok teşekkür ederim böyle güzel yorumlar duymak okumak dur nereye gidiyorsun diyor bazen ama seninde ömrün bu kadar git kimseyi madur etmeden sesi daha ağır basıyor.Ben giderim başkası gelir bu devran her türlü döner ama kısa bir not ekleyeyim.
1 - Bu işe çok para varmış diye girenler. ( Yok )
2 - Boş zamanlarımda yaparım ek iş ne var ki diyenler. ( Müşteriler Destek Bekler boş zamanı değerlendirme değildir bu iş. )
3 - Reseller'ım var maliyetini çıkarsın en azındasn 3-5 kişiye satayım diyenler.(Bırakın 1 reseller maliyeti için 5-10 kişinin sitelerini mahvettiğinize değmez cebinizden 10 Lira fazla çıksın kimse madur olmasın.)
4 - Bir deneyeli bakalım olmassa bırakırız herkes bırakıyor diye düşünenler.
5 - Çok büyürüm ben kendime güveniyorum işide bilmiyorum ama öğrenirim herkes anasının karnında öğrenmiyor ne var ki bunda diyenler.(Bu iş yada müşteri siteleri yapboz yada deneme tahtası değildir.)
6 - Tamamen farklı düşünceleri olanlar müşteri sitelerinin yedeklerinde üyelerinde bot'larında scriptlerinde kullandığı özel yazılımlarda ve bu gibi durumlardan faydalanmak için girenler. ( Değer mi 5-10 insanın ahını almaya bunun hesabını öteki tarafta nasıl verirsiniz.)
7 - Ben yıllık 50 Liraya 3-5 TB Alan 5-10 TB Trafik vereceğim derim 1 ay sağlarım 2. ay herkes bana güvenir 50 x 20 desek 1.000 tl eder allah bereket versin diyenler.(Yatacak yeriniz yok serkan akçiçekten ahmet kürşat çanaktan farkınız olmaz.)
8 - Kendine aşırı güveni olanlar ben bilmiyorum ama 2 görsem tamam yaparım kıvırırım bu işi diyenler. ( Burası Asmalı Konak değil aşiretlerin merkezide değil cesareti delikanlılığı müşteriler üzerinde deney yaparak gösteremezsiniz burası r10.net.. )
Daha maddeler çoğaltılabilir eklemek istedikleriniz olursa Neden bu işe başlamalıyım diye bir konu açılıp maddeler halinde sabitlenebilir kimse madur olmasın madur edilmesin artık ..