Arkadaşlar film uploadı yapıyodum, fazla talep olmayınca bende film uploadlarını bitirince geçtim oyun uploadlarına...

Yaptıklarımız :
  • Oyunlar sizin isteğinize göre isimlendirilir, rarlanır.
  • Oyunlar 2009 ve 2010 oyunlarıdır.
  • Oyun dosyalarınızın içeriğine isteğinize göre sitenizin kısayolu koyulabilir, isteğinize göre beni oku vs vs dosyalar konulabilir.
  • Oyunlar güvenilir şekilde isteğinize göre sizlerin yada bizim premium hesabımıza upload edilir.
  • Oyun dosyalarında hata olduğu takdirde hata onarılır tekrar upload edilir ek ücret talep edilmez.
Yapmayacaklarımız :
  • Kurulum anlatımı yapılmaz
  • Oyun dışı harici setup dosyası eklenmez ( deamon tools vs )
  • oyun linklerinde sorun oluştuysa sorun bizden kaynaklanmıyorsa bir daha upload edilemez. ( Eğer hizmet devam etmiyorsa, ediyorsa görüşülür anlaşılır. )
Arkadaşlar bunlar gerekli açıklamalar. Şimdi gelelim fiyata ve pakete

Her dk. yeni oyunlar seçip indiriyorum, ama sizin isteklerinize de önem veriyorum. Benim için oyunun büyüklüğünün önemi yok ben oyun sayısına göre fiyat vereceğim.

10 Tane Full Oyun Upload : 8 TL
Oyun uploadlarınız 2 gün içinde teslim edilir.

Şimdilik çok büyük siparişler almak istemiyorum. Ne olur ne olmaz küçük küçük paketlerden başlıyorum sonra duruma göre büyütecez inşallah.

Çalışmak isteyen arkadaşlara oyun listesi gönderebiliriz. Şuan elimizde hazır bekleyen oyunları şurda sıralayabilirim.

100 mbit hatta bulunan oyunlar. (Gün geçtikçe büyütülecektir.)
  1. Prototype
  2. Football Manager 2010
  3. Need For Speed Shift
  4. GTA IV
  5. S.T.A.L.K.E.R. : Clear Sky
  6. Need For Speed Pro Street
  7. NBA 2K9
  8. Call Of Juarez
  9. MotoGp 08

----------------------------------------------------------

Arkadaşlar 1 TBlik bir oyun arşivi satın aldım. Elimizde son zamanların en iyi oyunları mevcut. Oyunlar güvenilir bir abimizden alınmıştır. Oyunlar sağlamdır hepsi kurulup denenmiştir. PM'lerinizi bekliyorum.

İçinde 200den fazla oyun bulunmaktadır. Fiyatlar aynıdır.

-- Aynı kurallar bunun için de geçerlidir.

Not : 1 TB'lik arşiv 100 mbit hatla bağlantılı değildir ! Maximun 1,5 hafta içinde teslim edilir.