Wordpress kurulu 2 Siteme Gunluk 10 tane yazı ekliyecek (toplamda Gunluk 20 yani) Birini arıyorum. Fakat yazıları eklerken bazı önemli hususlar var bunlara önemle dikkat edilmesi gerekiyor. Ben bahsedim biraz.

Siteler film tanıtım sitesi
- Genel olarak sinemalar.(com) sitesinden içerik alınacak
- Her yazıya sola yanaşık filmin afişi eklenecek (Afişin url si yerine afişi indirip Wp panelden yuklerseniz ücret daha fazla verilebilir size kalmış)
- Afişten sonra ise 3-4 Cumlelik filmin konusu yazılacak bunun özgün olması şart ama özgün dediysek öle sil baştan bişiler yazmayı bahsetmiyorum Sinemalar.(com) da okursunuz konusunu aklınızda kalan 3-4 Cümleyi kendinize göre yazarsınız
- Her yazıya 7-8 etiket girilecek girilecek etiketler Sabit yani sizin ben ne yazsam buna diye düşünmenize gerek yok
- Yazının içinde Seo uyumu önemli Yani Bazı kelimeler altı çizili bazıları üstü çizili bazıları kalın bazıları italik olacak Size kalmış
- Ama en önemlisi içerik bulma kısmı. İçeriği siteler yeni oldugu için 10 Filmden 7 tanesi eski en çok izlenen filmlerden 3 taneside yeni çıkmış yada çıkacak olan filmlerden olacak.

Böyle ayrıntılı yazma sebebim ne sizin fazla vaktinizi almak nede fazla zaman kaybetmeyi düşünmemdir. İşi alacak işiye 1 Tane videoda hazırlıyacam Yukarda yazdıklarımın videolu anlatımı olacak. Çünkü ben 1 gunluk yada 1 haftalık Postçu aramıyorum. Eğer istediğim gibi olursa çok uzun süre çalışmayı düşünüyorum.

Pm yollarken sizden ricam
Wordpress panelle ilginiz:
Yaşınız :
Gunluk 20 Haftalık 140 Post için istediğiniz ücret :
Msn adresiniz :

Yollarsanız daha sağlıklı olur.
İlgilenenlere şimdiden Teşekkürler.