AVON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
farkındaysan kendi kazancımı hise sayıp burağı üye yaptım size herhangi bir karışan oluyormu satışınıza size soruyorlarmı r10 platformunda neden avon satıyorsun yasak diye ? Ee demiyorlarsa bırakta çocukta bu yaşta ekmeğini kazanmasnı bilsin.
Dilek Hanım sinirlenmeyin
Önce yazdıklarımı okuyun anlayın yorumlayın sonra derin nefes alın cevap verin..
O Kadar sinirlenmişsiniz ki ne düzgün yazabilmişsiniz ne de yazdığıma mantıklı bir şey yazabilmişsiniz..

avonsaticisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dilek ablanın yağ çeksinler diyerek bunu dediğini sanıyorsan bence fazla önyargılısın..Ben burada "3-5"kişi gibi "keyf-i alem"için satmıyorum bu ürünleri benim amacım belli okul harçlıklarımı ihtiyaçlarımı filan karşılamak..konuyu amacından saptırmassak sevinirim

Sevgili kardeşim daha gün olmamış üye olalı boyundan büyük laflar etmeye başlamışsın..
İnsanlar kazandıklarıyla ister keyf-i alem yapar ister hayır işler bunu kimse sorgulayamaz..
Allah herkesin rızkını verir bu platformda ya da reel hayatta her şey para değildir 2 lira ucuza almak var 2 lira fazla verip adam gibi hizmet almak var.Size tavsiyem hizmet kalitenizi düşürmeyin..

Hayırlı satışlar hayırlı kazançlar hoşgelmişsin..