heLLoFtHewoLf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek biz zamanında bunların 15 bin inin kellesini uçurmuşuz , e o zaman bunların bizden it gibi tırsmaları lazım (ki zaten buna inanıyorlarsa eminimki tırsıyorlardır) ulan ben kendimi düşünüyorum şimdi o 15 bin kelleyi uçurmak bize yakışırmı koskoca Osmanlıya Türk e , hiç anlamadı bu dünya Türk leri, ve hala da anlamak istemiyorlar.
Sorun bizi anlamaları ve ya anlamaları değil Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar eğer şunları yapmazsanız bu soykırımı geçiririz sizi dünya önünde cani olarak nitelendiririz diyorlar.Bu soykırım olayını da aman yasa'dan geçerse geçsin ne olacak diye düşünen zavallılar (bu platformda böyle düşünen zavallının olacağını sanmıyorum) var bu böyle çok basit birşey değil inanın her yerde karşımıza çıkar ve çok utanç verici birşey bizim karşımıza çıkmasa bile çocuklarımızın başına mutlaka gelir.Ayrıca tarih bizden yanayken Türkiye neden hala bu kadar sessiz kalıyor onu anlamıyorum bir kanadalı tarihçi bizi savunuyor ve bu konu Türkiye için çok önemli olmasına rağmen ben televizyonlarda bile haberini görmedim....