Merhaba arkadaşlar;
Sitelerinize ufak çaplı seo optimizasyonu yapabilirim üstelik hit almazsa para da almıyorum yani önce seoyu yapıyorum eğer hitte bir artış oldu ise para alıyorum o da sadece ve sadece 15tl
Türkiyede seo konusunda baya eksik site var bu yüzden bu çalışmayı başlattım.
smf,mybb ve wp de kesinlikle işe yaramaktadır diğer scriptlerde deneme yapmadım.
ben sizden admin paneli falan da istemiyorum direk şuraya şunu yap şu dosyayı ftp den çek bana gönder diyorum siz kendiniz yapıyorsunuz eksik olan kısımları.
yapacaklarım
- sitenizi inceleyeceğim
-siteniz hakkında karşılıklı konuşacağız
-sitenize yapmanız gerekenler hakkında bilgi vereceğim
öyle büyük bir şey yapmayacağım ama gerçekten yararlı şeyler yapacağım.
memnun kalan kişi ödemeyi iş sonu yapabilir memnun kalmayan ise bir iki hafta bekleyip hitinin arttığını görünce de ödeme yapabilir.
konuya yazılış sırasına göre liste oluşturacağım ve günde ortalama 4-5 kişiye yapacağım.
yorumlar
Agoge - yorumu:Arkadaşla görüşüldü ,mantıklı yöntemler sunuyor ,denemenizi tavsiye ederim.
sezabut - Arkadaşla sitem hakkında eksikler ve yapılması gerekenler hakkında görüştük. Kafama takılan tüm soruları yönelttim ve hepsine saolsun yeterli açıklamalar yaptı. Teşekkürler.
Anybody - Analiz yaptı. Kafama takılan sorulara güzel cevaplar alabildim. Başarılı bir arkadaş . Teşekkürler
Paypalıma biraz para geçsin hemen iletişim kuracağım sizinle