Kenan'la aile dostu arkadaş kardeşiz Öyledir umarım.
Realde görüşmüşlüğümüz ekmek su içmişliğimiz vardır, Sabahın 6'sında beni karşılamış eşlik etmiştir. Emeği çoktur yani.
Ayrıca büyük bir ekibde beraberiz kendisi yetkilimdir.
Bu ilk defa burada kendisine söylemek istiyorum, Host olaylarına girdi gireli, ne dostlukla alakamız kaldı nede birşey herşeyi boşladı, Sinir bozucu birşeydi benim için, Dengeleyemedi anlayacagınız. Bizleride boşladı
Umarım bu devir işlemi gerçekleşir ve aramıza geri dönersin.
Yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim aynı zamanda iyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.Emir kardeşim buna boşlamak demeyelimde yeni yeni dostlar kazandım arkadaşlar edindim ben bu işe müşteri kazandım olarak bakmıyorum ben aslında çok dost kazandım abilik kardeşlik pekte hissetmediğim duygulardı ve ben bu sayede çok kardeş kazandım çok abi kazandım kanka dediğim insanlar oldu osman oldu mehmet oldu engin oldu oytun oldu ismail oldu bilal oldu zeynep oldu burak oldu soner oldu şafak oldu ferdi abim oldu harun abim oldu saymaya zaman bulamayacağım o kadar abim kardeşim oldu ki .. Ayrıca seni sabah 6da değil sabah 5te yağmur altında karşıladım sahile inişimiz sabah 6 idi yanlış olmasın.ekipten 5-6 kişi buluştuğumuz günler elbette yine olacak İstanbul'a geldiğin her sefer gibi yine yanında bu kardeşini bulacaksın buna emin ol.
Kovulmadan gitmem bunu bilen bilir ve şimdi yaşadığım sorunlar beni bu yer sağlayıcılıktan
kovuyor ...