Evet arkadaşlar yaşadığımız birkaç problem saldırı ve olumsuzluklar bizi gerçekten çok yıprattı mevcut müşterilerimi madur etmek istemediğim için bu düşünceyi ciddi ciddi düşünmeye başladım maalesef ki

300 civarı site barındırıyoruz ve gece yatarken acaba sunucuya saldırı gelir mi kesinti olabilir mi siteler kapanabilir mi bir aksilik yaşanabilir mi gibi düşüncelerle uykumun kaçması , sosyal bir yaşantımın kalmayışı , sinir stres sahibi olduğum bazı olaylar , kendime ve sevdiklerime zaman ayıramayışım , piyasanın kötü gidişi gerçekten her yönüyle olumsuz etkiliyor.Ayda birkaç kere yaşanan olumsuzluklara rağmen tam olarak 6 aydır bu işi yapmaktayız ve Hosting şikayetleri bölümünde adımız hiç geçmedi(ilker yani ilkbak tarafından açılan soner çetin ile ilgili alakasız konu hariç) ve sanıyorum çokta kötü yorumlar almadık aksine Reseller bölümünde ençok ilgi gören 3. Reseller satış konusuna sahip olduk.Bu iş ve yoğunluk yüzünden sitemizde düzenleme yapacak yada elimizde bulunan
www.kurulumhosting.net.tr sitesini bile aktif edemeyecek kadar yoğun geçti zaman.
Kısacası bana inanan , güvenen kişileri abi kardeş arkadaş dediğim insanları madur etmek istemiyorum.Onlar için en iyisini istiyorum çünkü kimisiyle aramızda belirli düzeyde bir samimiyet olsada çoğu müşterimle kardeş gibiydim şimdi onların hesaplarını satıyor gibi görünmek duygusu bile neredeyse gücüme gidiyor

Ama piyasanın önde gelenlerine devir edip sorunsuz hizmet almalarını sağlayarak gözümün arkada kalmamasını istiyorum.
Konuya devam ederken içimden gelmesede devir ile ilgili birkaç bilgi vermek zorundayım sanırım.Öncelikle kullandığımız makinalar İngiltere/RapidSwitch Lokasyonlu olup Linux cPanel Dedicated - Linux Plesk Dedicated ve Windows Vps şeklindedir.Windows vps'imizde 6 site barınıyor , Linux Plesk sunucumuzda 80 kadar site(24 adet benim sitem) var ve Linux cPanel sunucumuzda 230 civarı site bulunuyor.Devir durumunun en can sıkıcı bölümü ise Linux Plesk dedicated'imizde son 8-10 gündür birçok sekmede çıkan hatalardır yani Plesk sunucumuzda ufak çaplı sorun vardır fakat siteler aktiftir bu konuyu birazda bu yüzden açıyorum durum epeyce canımı sıktı devir alacak kişi bu hata ile ilgilenecek birisi olmalı.
Bundan sonra ki düşüncelerime gelirsek kendime bir sunucu alıp mevcut 30 civarı sitemi barındırmak ve bu işe başlama sebebim gibi sadece kendi kendimin yer sağlayıcısı olmak ve WebMaster olarak neti bırakmamak istiyorum.
Devir için verilecekler Linux cPanel Dedicated Hesapları - Linux Plesk Dedicated Hesapları - Windows Plesk Vps Hesapları - KurulumHosting.com - KurulumHosting.net.tr - Awbs Owned Lisans.Başladığım günden beri birgün birilerinin " seninde ömrün bu kadarmış be ! " demesini istemedim ve zarar etsemde devam etmek istedim ama sorunlar gerçektende can sıkıcı bir hal aldı artık bu yükü kaldıramıyorum

Ciddi alıcılar
destek@kurulumhosting.com adresinden ulaşabilirler ama ciddi anlamda kendini ispatlayamamış kişiler hiçbir şekilde teklifle gelmesinler müşterilerim benim abilerimdir kardeşlerimdir arkadaşlarımdır sitelerini emin ellerde görmek isterim elbette.Aklımda bir fiyat belirlemedim ama gücü yetmeyecek kişilerde lütfen iletişime geçmezse sevinirim.Ayrıca şunu belirtmek isterim ki sunucularda ***** siteler vardır Türkiye Lokasyon sunucularda hizmet verenler iletişime geçmesinler ve adultlar kalsın diğerlerine teklif yapayım diyenlerde ayrıca iletişime geçmesinler parça parça iş yapmak buna kafa patlatmak çok saçma gerçekten.Diyeceklerim budur gelen cevaplara göre yine konuşacağım elimde olmayarak kırdığım üzdüğüm kişiler varsa özür dilerim ben hep buradayım eğer dost bilip görüşmek konuşmak isteyenler olursa kişisel adresim
kenantarhan1st@hotmail.com ' dur herkese açıktır ekleyebilirler.Bundan sonra yoluma site alım/satım , domain alım/satım , Link alım/satım , reklam alımı ve belki web tasarımı şeklinde devam edeceğim.İyi veya kötü olabilecek her yoruma açığım başım dik alnım ak kimseyi kandırmadım dolandırmadım ve elimden geldiğince madur etmemeye çalıştım kaçmıyorum sadece müşterilerime daha iyi hizmet verilmesini istiyorum sözlerim şimdilik bu kadardır.
msn/mail :
destek@kurulumhosting.com
msn/mail :
kenantarhan1st@hotmail.com
Web Site :
www.kurulumhosting.com
Gsm 1 : +90.542-450-52-02
GSM 2 : +90.507-225-49-30
Saygılarımla ,
Kenan TARHAN