Kardesim ayip!
Bende turkishostla calistim 2 yil kadar benim tek sikayetim serverlerinin arasira gitmesiydi tabi onlar bunu hic birzaman kabullenmedi, neyse bu konu degil.
Senin konuya gelecek olursak
-Host paketlerine bakarken söyle bir uyari göreceksin.
"Vbulletin kurulmasi yasaktir, farkedildiginde host silinecektir bilmem ne" Bunu okumadiysan yada dikkate almadiysan bu sorun seni gidiklar adamlari degil.
-Canli chat dedigin seyde: Destek icin degil Satis Departmani.
-Ticket sistemleride 2-3 gün diyede abartmanin manasi yok duruma göre bazen hemen bazen 3-4 saat gecikme oluyor.Eger o kadarda güveniyorsan kendine caps koy görelim, dogruysa helal diyeyim yoksa sikayet ederim ( Karalama + Reklam ) diye.
-Ayrica musteriler icin cok esneklik gösteriyorlar, o kadar kati kurallari yok.
Hak yeme o hak gelir birgün seni bulur bunu bilesin

Simdi sen bu adamlarin neyini sucluyorsun anlamis degilim?
Arkadasin üyeliginin gözden gecirilmesini bende rica ediyorum, karalamak bu kadar basit olamaz:
*Arkadasin canli chat diye bahsettigi güya arkadasa göre destek:
Satis temsilcisi ve destek talebi alt alta duruyor görmüyorsan suc kimin?
*Vb yasak demediler diyorsun, kocaman uyari var görmüyorsan suc kimin?
*Destek talebine 3-4 gün sonra cvp geliyor diyorsun caps koy benden iki örnek sadece:
-Diger arkadaslarda sana ne oluyor neden bu kadar gocundun veyahut sen neden savunuyorsun gibi soru isareti olursa, cevaplayim arkadasin konusu süpheli bende arada karismayim.
-Arkadas düpe düz karalama yapmis beni rahatsiz etti turkishostla 2 yil calistim fakat serverleri beni tatmin etmedigi icin kendimce ( yavas, kesinti oluyordu ) biraktim hatta reseller hesabim son 6 -7 ay pasif durumdaydi.
Yinede tatmin olmayanlar olursa daha aciklamali sunum yapabilirim ama lütfen konuyu acan arkadasin olayina beni sokmayin resmen karalama yapmis