ahmet abi r10 da çoğu kişi para kazanmayı o an yaptığını yani link sattı diyelim.parayı cebine koydu işinin bittiğini sanıyor asıl ondan sonrasının önemli olduğunu bilmiyor.birde r10 nun yaş ortalaması çok düştü buna kıyasla sorumluluk sahibi insan sayısıda azaldı.ve sonuçta ortada(yok paramı aldı kaçtı,yok dispute çekti.).r10 da bu tür konular görmemiz için r10 nun barındırdığı sektörün(internet,web) her evde olmaması gerekli oda imkansız.bilinçsiz bi aile eve bilgisayar alıp interneti bağlatıyo sonra salıyo çocuğu internete sonrada arkasından ağlıyo yok oyunda hack yaptı öldürdüler yok adı dolandırıcıya çıktı yok kumar oynadı.e adam çocuğunun önüne sen koyuyorsun onları.12 13 yaşındaki bi çocuğun r10da ne işi olabilir yahu bi düşün 12 yaşında.tamam bende 12 yaşında başladım tasarım işine ama sürekli kendimi geliştirdim.şunu öğrendim hemen satayım mantığı olmadı.zaten o işte o yaşta para kazansaydım şimdi o paranın kıymetini bilmezdim.neyse çok uzattım galiba bu gidişle r10da aynı tas aynı hamam deyimi devam eder.