Nekadar yazik ? Bir taraf Scripti istedigi gibi satacagini belirtiyor bir kullanici dolandirildigini ve bundan dolayi scriptin butun haklarini baska birine devrederek satisini yapdigini ve sattigi kisinin satisini yapabilecegini belirtiyor bir taraf script benim ve benim arkadaslarim tarafindan yapilmistir diyor kisaca tamamen bir sid... yarisi kime inanacagiz kanit arkadaslar demoyu gordum amma velakin kanit dolandirilan kisi kanit ? butun haklari ile birlikte satin alan kisi kanit varmi aranizda imzaladiginiz bir protokol scriptin kendilerinin oldugunu idda edenler kanit? benim demekle olmuyor bu isler biraz dusunun iki tarafida tanimam etmem kim kimde ne alir karismam kendi dusen aglamaz su duruma gore scripti bu kullanicidan almayin diyen kisi kanitiniz nedir neye istinaden karsi cikiyorsunuz varmi telifiniz protokolunuz patentiniz tekrar soyluyorum iki tarafida tanimam arkadas "Scripti yazan kişi VEYA Scripti daha önce satan kişi piyasaya araştırmalarıma göre 15.000 atl civarında sanal pos vurgunu yaparak ortadan kayboldu..." demis bir digeri arkadasi oldugunu belirtiyor kime inanacagiz akli ve mantik cercevesinde birseyler soylesin iki tarafda karar aliciya kalsin

Saygilar...