fatih arkadasımın ve aranızdaki sorunlar beni ilgilendirmez benim dedigim ortaya cıktı ben bu scriptin tasarımcısıyım fatih ile beraber bir fatih daha var o da coder'i ikisinide tanıyorum ve scriptte benim emegim bizim emeklerimiz var ne yaptınız ne sekilde sorunlar yasadınız bilemem fakat bu arkadas bu scripte sahipsiz diyip cıkıp ortada bu sekilde scripti satamaz ben burdan sesleniyorum arkadaslar scriptin asıl sahibi bizlerizdir bu arkadaslardan almayın bir önceki mesajlarımda da bahsettim bu olay basıma 1. kez gelmedi 2 3 daha oldu ve hepsine bu acıklamayı yaptım bu arkadaslar sitelerini acıyolar scripti alıp daha sonra da iş yapamayıp zararlarını gidermek için kapatıyorlar olay bu sekilde oluyor gerisi sizin anlayısınıza ve paranıza verdiginiz değere kalmıs ayrıca benim scriptim her daim günceldir ve okey bölümünüde yazıoruz 1 ay sonra okey bölümüde scriptte olacaktır ve scripti alan tüm müşterilerimize ücretsiz güncellenecektir.konuya son mesajımdır bundan sonra mesaj yazmıyacagım taktir r10 üyelerinindir.