Bilge adamı karalamış olduğunuz yazıda hiçbir neden yok yalnızca şirketlerini kötülemiş durmuşssunuz, eksikleri nelerdir daha doğrusu açık konuşmak gerekirse bilge adam sizin hangi tavugunuza kış dedide kalkıp böyle amaçsız bir yazı hazırlayarak sitenizde yayınladınız çok merak ediyorum.
blogu olan yazıyor.. , özgür düşünceler.. bilge adamın savunucusunuz yoksa?..
gibi alt sınıf bir yanıt vermezseniz sevinirim.
iyi çalışmalar
Bilge adamdan eğitim almadım, sadece kişileri bilge adam konusunda bilgilendirici ve kayıt olamadan bir kez daha düşünmelerini sağlamak için bu yazıyı yayınladım. Bilge Adam'la bugüne kadarda hiçbir iş yapmadım. Özel bir garezim veya kızgınlığımda yok bu anlamda teşekkürler.
Gerçekten Microsoft Gold Partner mıydın?
Evet Firma olarak Gold Partner'iz.Teşekkürler.
koskoca microsoft sadece Serpil Kara dan mi olusuyor ? Sacmalamissin resmen..
Konu Serpil Kara değil bu yazı Google'da ilk sayfada çıkıyor ve okuyan her insanın belkide bir kez düşündürüyor kayıt için her kaydolmayan bir müşteri(öğrenci) bilge adama 6-7 milyar kaybettiriyor, bu yüzden önemli. Teşekkürler.
BilgeAdam kendini kanıtlamış bir firma. Onlarca tanıdığım çeşitli dallarda ders aldılar. Şimdi neredeyse hepsi iyi yerlerde diyebilirim. Kafasını kullanan adam bilgeadam'dan çok şey kapar.
Siz gidip adamları karalarsanız adamlarda sizi şikayet eder. Çok doğal birşey. Bilgeadamı kurs ücretlerinden dolayı gidemediği için kötüleyen çok adam var. Kedi-ciğer mevzusu.
Merhaba, Microsoft Partner'i olan bir insanın sanırım eğitim almaya ihtiyacı yoktur. Teşekkürler.