karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Casper Notebook'uma küçük yeğenim tarafından uzaktan fırlatınlan 2 bardak su döküldü. Biri normal musluk suyu. Diğeri daha sıcak bir suydu.

Ben hemen prizden çıkardım notebook'u. Ve sildim. Daha sonra pilini çıkarıp beklemeye aldım.

Açtığımda ekran gelmedi. Kapatıp tekrar açtım hiç bir sorun yoktu.

Şimdi ise açmayı denediğimde ekran karanlık. Yani windows açılıyor fakat ekran çok az görünüyor. %95'i karanlık ekranın az bişey görebiliyorm.

Donanım olarak bir sorun yok galiba çünkü Windows açılıyor şuan.

Acaba servis bunu kabul edermi su dökülmesini. Etmez büyük olaslıkla o zaman nasıl ettirebilirim.

Yedeklerimi nasıl alabilirim laptopdan. Ne yapacağımı şaşırdım hayatım karardı resmen.
Öncelikle Merhaba ve Gecmis Olsun.

Onarılmayacak bir sorun degil. Muhtemelen Sıvı temasından dolayı lcd panel data kablosu pinleri yada data kablosu zarar gormus. Cihaz aciliyor ama goruntu cok silik diyorsunuz. Buda demektir ki anakartinizda herhangi bir problemin olmadigidir. Garanti konusuna gelince Casper bu ürünü kabul etmez. Kullanıcı hatası cünkü. Siz ne kadar aksini inkar etsenizde icini actiklarinda sıvı temaz oldugu ortaya cikacaktir. O yüzden bü ürün garanti kapsamina girmez. Yapabileceginiz en iyi sey cihazi bir servise göndermek ve 175 TL gibi bir fiyati gozden cikarmaktir. Dilerseniz bu konuda size yardimci olabilirim. Asagida vermis oldugum MSN adresini eklerseniz. Bunun dışında hic birsey yapamazsiniz malesef.

Yedeklerinizi dert etmeyin onlar hersekilde alinir.

Saygılar
İLKER BİÇER
Notebook Hastanesi

MSN: destek@birticaret.com