Bu aslında burgerking'ten v.s kaynaklanmıyor sorun alışveriş merkezinden kaynaklanıyor veya ordaki bölgeden.
Şimdi aklıma gelmiyor neresiydi ama bir iki yerde bende aynı sorunu yaşadım. Devamlı tabiki fastfood yemek iyi değil ama türk firmaların durumu da içler acısı.
Ben mesela köfteci ramiz,rumi v.s birkaç yer daha var gittiğim türk yeri olarak ama diğerleri iğrenç ötesi. En basiti örnek vereceksem ;
Sultanahmet köfetcisimidir nedir o zımbırtılar servis geç geliyor,2-3 subesinde ne söylesek eksik veya yanlış geliyor. Fiyatları diğer firmalarla rekabet etmek değil üstte çıkmak gibi birşey.
Türk restorantların bazılarında patates cipsi bir geliyor ya yapışyapış ya da taş gibi. Servis ve çalişanların durumu da genellikle kötü herkes eş dostunu işe alıyor sanırım.
Benim okul İÜ Beyazitta inanırmısın etraftaki restorantlar v.s iğrenç ötesi turistler dönermiş pideymis anlamadıkları için yiyorlar ama servisi ve yemekleri tatmanı isterdim. Koskoca beyazit,çemberlitaş,sultanahmet v.s civarında Mcdonalds, hakiki sultanahmet köftecisi,sütlükafe,simtici mimitçi fln dışında 1-2 lokanta var iyi yemekleri ve temiz olan diğerlerini bırak yemek 30dk durup yemek yapmalarını izleyemezsin.
Burgerking v.s gibi yerlerde dediğiniz konu konusunda devamlı şikayette bulunun hatta hangi subesi oldugunu yazınki bizde gidersek tepkimizi koyalım. Çünkü bu firmalar bizim türk firmalarından daha duyarlıdır bu konularda.
Bende Şişli'deyim Alışveriş merkezi içi değil meydanda tek 2 katlı BurgerKing.Türk dönercilerimiz var bi yarım bi ayran işi bitirdi valla