Duygusal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suyuna ishal ilacı karıştırarak veriniz.Köpekler konusunda o kadar bilgili değilim yalnız internette biraz araştırma yaparak doğru bilgilere ulaşabilirsin.İshal ölümcül bir hastalıktır dikkat etmek gerek.
konu ile ilgileniyorum hocam elimden geleni yapıyorum
ASP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acıdım valla hayvana son durumu yazarsınız hocam bize.
suan için pek bir düzelme soz konusu değil günlük sıvı olarak ögünleri artırdım bunun yanı sıra yemek öğünleri artırdım çünki çok kilo kaybetti pire ilacı aldım sıcak su ile yıkadım pire ilacı dökerek tüylerine , bacak aralarına , kulaklarına sürdüm baya bir pire uçtu üzerimden bir çok pireyi öldürdüm onlar hayvanı çok rahatsız ediyorlardı onlardan kurtuldu şimdi biraz olsun yemeğini artırdı biraz daha fazla yiyor üstüne düşüyorum kendini topladığı an yine bilgi vericem size ama şuan 4/4lük düzelmiş diyemicem
unchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet sıvı vermeniz gerek bol bol sıvı şeyler verin.Birde kan yoktu dimi tuvaletinde kan varsa çok dikkat etmek gerekir.
yok hocam sıvısında kana rastlamadım sıvı idrali tam sarı şekilde yapıyordu bugun sanırım idrarını katı yapmış umarım kısa sürede düzelir allah korusun ölürse dostumu kaybederim çok üzülürüm elimde geleni yapıyorum allahın izni ilede kurtulcak daha oturup çok dertleşcez onunla