Arkadaşlar, sitelerimden birisi her gün 2 3 k artışla büyüyordu ve dün 35 k ya ulamıştı. Bugün baktığımda site 37 k da idi ve çok sevinmiştim. Ne olduysa 00:00'da oldu. Bir anda online ziyaretçi sayım 300'lerden 5 e düştü.
Neyse dedim ve bekledim. Ancak saat 00:35 gibi baktığımda hitin 150 olduğunu gördüm. Normalde 2 k yı geçiyordu bu saatlerde.
Domain adımla aradığım da bile Google'da çıkmıyor. Bariz filtreye girmiş.
Index sayım olduğu gibi duruyor hatta son eklediğim etiketler ve konular da indexlenmiş. Hit te geliyor Google'dan. Ancak kendi domain aramamda yokum ve hitm inanılmaz düştü. Ayrıca sitenin infosu da olduğu gibi duruyor. Indexim de dün 22:41 de güncellenmiş en son. Yani cache de alıyor. Tüm bunlara rağmen hit düştü. Kafam çok karıştı. İlk defa başıma geliyor. Şu anda hitim 1 k civarı. Bugün 10 k yı zor bulacak.

Öncelikle yaptıklarım : Keyword'te gördüğüm 4 gereksiz kelimeyi sildim.
Tasarımın rengini, footer'ı, header'ı v.s değiştirdim ve gereksiz bağlantıları kaldırdım.
Etiketlerden %10'unu sildim ve gereksiz olanlardan arındırdım.
Webmasters tools'tan sitemap'i son haline güncelledim.
En son yeniden değerlendirme isteği gönderdim.

Bundan başka yapabileceğim birşey var mı ?
2. si de; Neden 00:00'da ani düşüş oldu ?

Telekom engeli olması imkansız ama gene de ne olur ne olmaz diye baktım, değilmiş. 00:00'da TR genelinde dns güncellemesi oluyor ama böyle birşeye sebebiyet vermesi de imkansız. Bariz filtre.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

NOT : 1 aydır ne yapıyorsam bugün de aynı şeyleri yaptım ve kesinlikle link falan almadım.
NOT 2 : Benimle aynı siteden backlink almış 4 arkadaş ta filtreye girmiş.